Vaše peniaze na bežnom účte v komerčnej banke - Pumová, A.
Služby poskytované peňažnými ústavmi prostredníctvom bežného účtu. Práva a povinnosti zmluvných strán. Hotovostný a bezhotovostný platobný styk. Zrušenie bežného účtu. Konštantné symboly v platobnom styku. Špeciality vybraných bánk (VÚB, IRB, Prvá komunálna banka, Slovenská sporiteľňa, Tatra banka, Poľnobanka, Ľudová banka, Komerčná banka Bratislava, Banka Haná, zahr. pobočka Nitra, Creditanstalt.