Zrýchli slovenský bankový sektor transformačný krok? - Okruhlica, František
Reštrukturalizácia slovenskej ekonomiky, transformačné procesy - vplyv na bankový sektor. Rizikové podnikanie bánk. Nevyhnutná reštrukturalizácia úverového portfólia. Doprivatizácia a kapitalizácia komerčných bánk.