Dynamický model stavební spořitelny - Kielar, P.
Všeobecný matematický model stavebnej sporiteľne zameraný na popis jej likvidity. Model je aplikovaný na zjednodušenej vzorovej situácii exponencionálneho úbytku a nárastu nových klientov.