Nórske kráľovstvo História a súčasnosť nórskej meny - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Nórskeho kráľovstva: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, menové informácie, história štátu, história meny. Motívy nórskych bankoviek.