Regulace nabídky peněz prostřednictvím monetární báze
Riadenie menovej politiky. Úloha centrálnej banky. Regulácia ponuky peňazí. Monetárna báza. Zásoba peňažná. Kointegrácia a riadenie - príklad testovania na SRN a Španielsku.