Akcie z portfólia Fondu národného majetku bude možné nadobudnúť aj prostredníctvom osobitnej anonymnej aukcie - Straková, A.
Príprava osobitnej anonymnej aukcie pre obchodovanie s dlhopismi Fondu národného majetku (FNM). Priebežná aktualizácia zoznamu akcií určených pre osobitnú anonymnú aukciu. Naďalej zostáva funkčný aj pôvodný spôsob predaja akcií prostredníctvom agentov. Podmienkou obchodu môže byť zloženie zálohy na Jumbo účet (osobitný účet RM-S v Slovenskej sporiteľni). Prioritu má predaj dlhopisov za hotové. RM-S rieši pri obchodovaní s dlhopismi FNM aj reklamácie.