Hypotekárne úverovanie v Čechách - Petrjánošová, Božena
Podmienky poskytnutia hypotekárneho úveru. Hypotekárny úver v Českej republike. Podpora hypotekárneho úverovania v ČR. Všeobecné princípy poskytovania štátnej finančnej podpory v ČR. Podmienky poskytovania podpory. Stanovenie výšky a rozsahu podpory.