Hospodársky rast Slovenska v medzinárodnej komparácii - Okáli, Ivan
Problém hospodárskeho rastu Slovenska v súvislosti s jeho prípravou na prijatie do EÚ. Porovnanie výkonnosti ekonomiky SR (a ďalších stredoeurópskych tranzitívnych ekonomík) s výkonnosťou ekonomík krajín EÚ. Predpoklady zrýchlenia tempa rastu HDP v SR na základe použitia ekonometrického modelu.