Očakáva sa invázia turistov - Matejovič, R.
Rozvoj turistického ruchu v Chorvátsku. Počet zahraničných turistov v Chorvátsku v r. 1996. Zahraničný obchod medzi Chorvátskom a Slovenskom. Vývoj nezamestnanosti v Chorvátsku (1993-1996). Najväčší dovozcovia v roku 1996.