Pohľad na vývoj ekonomík Francúzska, Talianska a Veľkej Británie Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Rozhodujúce trendy charakterizujúce súčasný ekonomický vývoj vo Francúzsku, Taliansku a Veľkej Británii a ich dôsledky v krajinách G7.