Slovensko očami domácich a zahraničných ekonómov - Legéň, A.
Výber o ekonomickom a politickom vývoji v SR najmä za posledné dva roky. Súčasná situácia. Hospodárska politika. Hrubý domáci produkt, výdavky štátneho rozpočtu, inflácia. Zahraničný obchod a bežný účet. Financovanie cudzími zdrojmi, štátny dlh. Vývoj kapitálového, peňažného a devízového trhu. Fiškálna politika. Monetárna politika. Privatizácia. Reformy bankového sektora. Výhľady do budúcnosti.