Na civilizačnom rázcestí. 1 - Klinec, I.
Riadená zmena ekonomického a spoločenského systému v krajinách strednej a východnej Európy po r. 1989. Prechod na trhovú ekonomiku zmenou vlastníctva. Dve interpretácie spoločenských zmien po r. 1989.