Na civilizačnom rázcestí. 2 - Klinec, I.
Transformácia vlastníctva v krajinách strednej a východnej Európy (SVE) po r. 1989. Porovnanie východísk a výsledkov ekonomickej reformy v krajinách SVE a v Číne.