Na civilizačnom rázcestí. 3 - Klinec, I.
Nelichotivé až katastrofálne výsledky ekonomickej a spoločenskej transformácie v krajinách strednej a východnej Európy po r. 1989. Následky tieňovej ekonomiky. Návrat do 19. storočia.