Privatizácia STV 2 - Babitzová, Eva
Z obsahu: V júni sa v parlamente stretnú dva protichodné návrhy na (ne)privatizáciu STV 2. Televízny trh na Slovensku môže postihnúť kolaps. Európsky parlament vyzýva na obranu verejnej televízie na kontinente. Za podpory ministerstva kultúry vzniká na Slovensku silný, politicky zameraný mediálny subjekt. Prechod na satelitné vysielanie zhorší postavenie STV, najmä vo finančnej oblasti.