Zamyšlení nad ekonomickou transformací - Kožušník, Čestmír
Ekonomický pokles ČR po r.1989 a jeho príčiny. Medziročné zmeny hrubého národného produktu. Zmena platobných podmienok. Štátny rozpočet. Devízová politika. Indexy vývoja reálnych miezd. Miera nezamestnanosti. Vývoj hospodárstva Česka.