Nástin postavení zemědělství a zemědělské politiky ve vývoji Evropské unie. 1 Príloha - Macháček, O.
Poľnohospodárska produkcia a faktory výroby v EÚ. Vývoj indexu cien poľnohospodárskej výroby EÚ. Príjmy v poľnohospodárstve a sociálno - ekonomická štruktúra poľnohospodárstva EÚ. Spotreba poľnohospodárskych výrobkov.