Realizácia siete testovacích podnikov v Slovenskej republike - Haspra, Rudolf
Jednou z podmienok vstupu SR do EÚ je aj zabezpečovanie toku informácií za rezort pôdohospodárstva. Sieť testovacích podnikov poľnohospodárskeho účtovníctva. Metodické a vecné prístupy k tvorbe siete testovacích podnikov. Tvorba výberového súboru podnikov testovacej siete. Legislatíva. Štruktúra dotazníka pre zber údajov. Systém zberu a spracovania údajov.