Informačný trh a jeho možnosti
Distribúcia informácií. Definícia spotrebiteľa informácií, práca analytika spracovateľa, distributéra a integrátora. Informačné oblasti, ktoré sú podnikmi najviac využívané. Technológia Lotus Notes-Domino. Informačný monitoring. Verejný informačný servis.