Cestovný ruch na Slovensku v roku 1996
Vyhodnotenie cestovného ruchu na Slovensku za r.1996. Devízové príjmy z aktívneho cestovného ruchu. Devízové výdavky na pasívny cestovný ruch. Miesta pobytu počas dovolenky na Slovensku. Krajiny pobytu počas dovolenky v zahraniční. Účel pobytu počas dovolenky doma a v zahraničí.