Organizácia cestovného ruchu vo Francúzsku - Trousset, M.-J
Francúzsky produkt cestovného ruchu. Distribúcia produktu cestovného ruchu. Maison de la France - ekonomické záujmové združenie, ktoré zoskupuje väčšinu dodávateľov cestovného ruchu vo Francúzsku. Regionálne výbory cestovného ruchu. Turistické informačné kancelárie - založené koncom minulého storočia.