Program podpory rozvoja cestovného ruchu v Slovenskej republike po piatich rokoch - Obdržálek, Vladimír
Program podpory rozvoja cestovného ruchu v SR, vyhlásený v r. 1991 a jeho prínos. Vývoj podpornej činnosti v oblasti infraštruktúry a služieb v odvetví cestovného ruchu do r. 1996. Vývoj sledovaných parametrov cestovného ruchu v r. 1996.