Slovensko potrebuje novú regionalizáciu územia z hľadiska cestovného ruchu - Černáková, S.
Nové územnosprávne usporiadanie Slovenska od r. 1996 si vyžaduje aj nové spracovanie regionalizácie územia z hľadiska cestovného ruchu. Regionalizácia oblastí cestovného ruchu. Legislatíva.