Čím je limitován výzkum? - Růžička, Vlastimil
Výskum štruktúry vystavovateľov a návštevníkov. Problémy v oblasti marketingových prieskumov výstavných a veľtržných akcií. Rozdiely v metódach výskumu u nás a v zahraničí. Audit vykazovaných dát z výstavy. Úskalia výskumu názorov návštevníkov a vystavovateľov. Audity realizované v Českej republike.