Májový vývoj cien a zásob komodít na svetových burzách - Masár, I.
Vývoj cien, zásob a kontraktov s komoditami (sójové bôby, bavlna, hovädzí dobytok, ošípané, pšenica) na svetových komoditných burzách v máji 1997.