Aj leasingové spoločnosti potrebujú v súlade s rýchlym rozvojom informácie na dosah ruky - Starzl, S.
Význam uplatnenia moderných informačných systémov v práci leasingových spoločností. Význam pri posudzovaní informačného systému má jeho schopnosť zamedziť úniku, poškodeniu a strate dát. Informačný systém a sieť. Význam rýchlosti akou dokáže leasingová spoločnosť reagovať na požiadavky klientov. Účtovanie v leasingových spoločnostiach. Význam Internetu pre leasing.