Legislatívne a daňové podmienky leasingu v SR - Makarová, M.
Leasing ako zdroj finančného krytia majetku. Terminológia. Vplyv leasingu na makroekonomické ukazovatele. Právna úprava leasingu. Súčasná daňová legislatíva v oblasti leasingových vzťahov. Vlastnícke vzťahy. Cena ako ekonomické kritérium v leasingových vzťahoch. Leasing nehnuteľností v zákone o daniach z príjmov. Leasing počítačových programov.