Schopnosť konkurovať - Kučera, J.
Podpora konkurencieschopnosti a export. Moderné zabezpečenie proti vývozným rizikám. Podpora konkurencieschopnosti v Kórei. Konkurencia na Slovensku. Vývoj komoditných štruktúr vývozu. Ťažisko nedostatočnej konkurencie. Komparatívne výhody.