Svetové obchodné centrum na Slovensku - Šucha, Jozef
Svetové obchodné centrá (WTC - World Trade Center) sú situované zvyčajne v hlavných mestách krajín a v dôležitých obchodných centrách. Ide o podnikateľské subjekty s vlastnými podnikateľskými aktivitami, ktoré sú oprávnené používať logo WTC na základe licencie. Projekt WTC Bratislava. Bratislava Business CeNtrum (BBC). Komplex Pólus Bratislava.