Zákon o Exportno-importnej banke Slovenskej republiky - Petrjánošová, Božena
Zriadenie Eximbanky SR na podporu vývozných a dovozných aktivít. Úplné znenie zákona č.80/1997 Z.z. o Exportno-importnej banke Slovenskej republiky s výkladom.