Vyhláška Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky z 29. apríla 1997 o zavedení dovozného depozitu
Vyhláška Ministerstva hospodárstva SR z 29. apríla 1997 o zavedení dovozného depozitu. Príloha vyhlášky Ministerstva hospodárstva SR zo dňa 29. apríla 1997 o zavedení dovozného depozita. Znenie vyhlášky.