Firmy a kapitálové trhy vo svete
Z obsahu: Bulharský a ruský dlh sú v súčasnosti veľmi lacné. Investori očakávajú prudký rozvoj v Afrike. Ukrajina dostane 780 mil. dolárov na černobyľský projekt. Poľsko pripustilo na verejný trh ďalšie tri spoločnosti. Východoeurópske akciové trhy s výnimkou ČR stúpajú. Gazprom si chce požičať takmer 6 miliárd USD.