Jak je západoevropské bankovnictví připraveno na měnovou unii - Košťák, V.
Západoeurópske bankovníctvo a jeho postavenie medzi tromi najvýznamnejšími účastníkmi bankových aktivít vo svete. Ratingové ocenenie západoeurópskych ekonomík a bánk. Pripravenosť západoeurópskych bánk na menovú úniu.