Trh korunových eurobondů - Matalíková, Ivana
Definícia eurobondu. Vznik a rozvoj trhu korunových eurobondov. Emitenti korunových eurobondov. Investori ako nositelia kurzového rizika. Obchodovateľnosť korunových eurobondov na tuzemskom trhu. Vplyv korunových eurobondových emisií na základné makroekonomické veličiny, na peňažnú zásobu.