Zahraničná zadlženosť SR a plnenie dlhovej služby v roku 1996 - Kyjac, Pavol
Vývoj zahraničnej zadlženosti v r. 1996 v SR (7,807 mld. USD). Plnenie zahraničnej dlhovej služby. Devízové výnosové položky. Vplyv zahraničnej dlhovej služby SR na vývoj devízových rezerv. Predbežný odhad zahraničnej dlhovej služby štátu na r. 1997.