Zásady jednotné měnové politiky a institucionální uspořádání ve třetí etapě Evropské měnové unie - Němcová, H.
Jedným z predpokladov dobrého fungovania menovej politiky Európskej únie je existencia potrebnej inštitucionálnej základne. Postavenie a úlohy Európskej centrálnej banky a Európskeho systému centrálnych bánk. Strategické aspekty jednotnej menovej politiky EÚ v období III. etapy Európskej menovej únie.