Hospodárske vzťahy by mali dostať nový impulz - Bratko, J.
Veľvyslanec SR v Mexiku Ján Bratko o slovensko-mexických obchodných a spoločensko-politických vzťahoch. Prezentácia časti slovenských výrobcov na podujatí Panoráma SR v hlavnom meste Mexika. Možnosti zdynamizovania vzájomných vzťahov. Mexický trh, jeho špecifiká a slovenský výrobca-vývozca, resp. obchodník-podnikateľ.