Stredoeurópska iniciatíva - forma regionálnej spolupráce - Kotvanová, Alena
Prehľad genézy, orientácie, charakteristiky a perspektív Stredoeurópskej iniciatívy (SEI) ako jednej z foriem regionálnej spolupráce. Toto zoskupenie sa od začiatku 1990-tych rokov rozrástlo zo 4 krajín (Rakúsko, Maďarsko, Taliansko, Juhoslávia) na súčasných 16. Zložitosť rozvíjania vzájomnej spolupráce. Postavenie Slovenska v rámci SEI.