Sprievodné problémy a výsledky zo zjednocovacích procesov štátov EÚ podľa požiadaviek Maastrichtskej dohody Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Hospodársko-politické premeny, ktoré vyvolá plnenie obsahu Maastrichtskej dohody v jednotlivých krajinách Európskej únie - najväčší projekt hospodárskej reštrukturalizácie vo svetovom meradle v 20. storočí.