Ústavný súd Slovenskej republiky. 2 - Drgonec, Ján
Vysvetlenie, kto môže iniciovať konanie pred Ústavným súdom a čo všetko musí návrh obsahovať. Iniciovanie konania pred Ústavným súdom. Rozhodnutia Ústavného súdu SR.