Niektoré z ďalších latentných foriem ekonomickej kriminality - Šípoš, Z.
Hodnotenie ekonomickej kriminality na Slovensku za rok 1996. Trestný čin ohrozenia životného prostredia podľa par. 181a Trestného zákona. Vysvetlivky a judikatúra.