Zásady UNIDROIT a Zásady európskeho zmluvného práva - podobné pravidlá pre zhodné ciele? - Bonell, M.J
Genéza a príprava Zásad UNIDROIT - Zásad medzinárodných obchodných zmlúv. Európske zásady. Porovnanie Zásad UNIDROIT a Zásad európskeho zmluvného práva - projektu v rámci Európskej únie.