Kúpna zmluva Zodpovednosť za vady predanej veci - Koniarová, J.
Právna formulácia kúpnej zmluvy a jej náležitosti, predmet kúpy a kúpna cena. Nadobudnutie kúpenej veci do vlastníctva kupujúceho. Povinnosť predávajúceho upozorniť kupujúceho na vady kupovanej veci. Uplatňovanie práva zo zodpovednosti za vady. Následky vyplývajúce z uplatnenia zodpovednosti za vady.