Sídlisko - milované i nenávidené, plné paradoxov. Predstavy a riziká starostu Bajana. Mesto s najväčšou úrovňou vzdelanosti na Slovensku. Incheba bude centrom života. Máme najmodernejšiu továreň v Európe - Bajan, Vladimír
Fakty o bratislavskej mestskej časti Petržalke. Budúcnosť Petržalky podľa jej starostu Vladimíra Bajana. Bytové problémy. Incheba - šanca na mikroekonomický zázrak. Vzdelanostná úroveň obyvateľov Petržalky. Najmodernejšia európska továreň na výrobu sanitárnej keramiky KERSAN.