Zabezpečovanie verejnoprospešných služieb - Čapková, Soňa
Zabezpečovanie verejnoprospešných služieb v zahraničí. Rôzne prístupy a historický vývoj v tejto oblasti v západnej Európe. Charakteristika troch základných modelov a to vo V. Británii, Francúzsku a Nemecku.