Základné sociálno-ekonomické charakteristiky nových krajov a okresov Slovenska. 16 - Rajčák, Milan
Porovnanie základných charakteristík okresov a krajov Slovenska. Žilinský kraj - cestovný ruch, cestná doprava, železničná doprava, hraničné priechody, letecká doprava, životné prostredie, ovzdušie, voda, odpady. Výhody a nevýhody rozvojového potenciálu kraja.