Základné sociálno-ekonomické charakteristiky nových krajov a okresov Slovenska. 17 - Rajčák, Milan
Porovnanie základných charakteristík okresov a krajov Slovenska. Košický kraj - fyzickogeografická charakteristika, klíma, vodstvo, nerastné suroviny, obyvateľstvo.