Verejný sektor - Reiselová, E.
Z obsahu: Spolupráca medzi ČR a SR je nevyhnutná, zhodli sa poslanci parlamentných výborov pre zdravotníctvo a sociálne veci. Zdravotná starostlivosť o občanov Slovenska a Česka na území druhého štátu je nedoriešená. V Čechách pracuje vyše 70-tisíc občanov Slovenska.