INFOTÉKA - samoobsluha s informáciami - Zelienková, Zdenka
Potreba transparentnosti trhu na realizáciu spotrebiteľských práv. Významné miesto spotrebiteľských informácií a poradenstva medzi nástrojmi spotrebiteľskej politiky. Spôsoby informovania o spotrebiteľských problémoch. Infotéka v Nemecku a na Slovensku.