Do kufra patrí aj poistenie - Végh, Roman
Cestovné poistenie na Slovensku. Produkty poisťovní v oblasti cestovného poistenia. Služby poisťovní Allianz, Otčina, Európska cestovná poisťovňa, Kooperativa a Union.